Vinnare av lucka 24

Stort tack till alla ni som deltagit i julkalendern 2016 på Tappakilon.com. Det har varit många deltagare och jag är så glad att kunna meddela den sista vinnaren av sista luckan, nämligen lucka 24.   Jag vill också passa på att tacka Sagorum.se för att dom bidragit i julkalendern och glöm inte att dom har en rabatt på 10 % på hela sortimentet om ni anger koden ”Tappakilon”. Rabatten gäller fram till den 31/1 2017.

Vinnaren av lucka 24 som också svarade rätt på frågan om hur många gånger jag flyttat är:
Alexander som gissade på 12 gånger som är helt riktigt.

Stort grattis till dig och vänligen maila mig på petra@tappakilon.com så snart som möjligt. Återigen stort tack till alla er som deltagit och hoppas att ni tyckt att julkalendern varit rolig att delta i och att ni gillat den. 🙂

2 comments

    • Petra says:

      Ja, börjar man flytta hemifrån som 16 åring så hinner man med rätt mycket på de snart 11 åren jag bott hemifrån. 😛

Kommentera