Veckans viktuppdatering – det går så där…

Här kommer veckans viktuppdatering och jag är just nu inte alls speciellt kry. Känner mig riktigt sjuk och har ont i hela kroppen. Fick skippa träningen både igår och idag vilket känns så himla trist men jag lyssnar istället på kroppen och tar det lugnt. Eftersom jag jobbar nu två dagar så känns det extra trist att faktiskt inte vara helt hundra. Igår efter jobbet så satt jag inlindad i en filt och svarade på mail, bloggade och fixade allt kring kommande julkalendern och lite andra saker som jag har på gång. Jag har absolut inte tid att bli sjuk och känner därför mig lite stressad. Jag vet ingen bra kombo när man är börjar bli sjuk. 

Veckan har förutom sjukdom gått väldigt bra och igår så stod vågen på samma vikt som förra veckan. Jag tycker faktiskt det är okej att kroppen varken gått upp eller ner. Veckan har gått bra och jag har skött mig men det går inte alltid ner. Någonstans har min kropp nog börja vant sig vi att jag äter bättre mat och därför börjat anpassa sig för det. Jag vet att den kommer fortsätta gå ner men den får göra det i den takt som kroppen mår bra av. Jag tänker inte stressa och gå ner i vikt utan fortsätter med mitt upplägg med lågkolhydratkost. Det går så himla bra med maten att jag inte vill ändra något just nu och balansen i livet börjar komma tillbaka, precis som mitt välmående. Äntligen börjar jag känner mig som mig själv igen och den glada och energifulla Petra är tillbaka. Inte så mycket energi nu kanske när jag är sjuk men annars är jag full av energi igen. En helt underbar känsla när insidan börjar må bra igen!img_7214.jpgJag visa er en annan bild från förra helgen då jag inte ser speciellt fräsch ut just för tillfället, hoppas ni tycker det är okej. 😉 Klänningen på bilden är ifrån Lindex och jag älskar den då den sitter riktigt snyggt. 

6 comments

  1. Mia says:

    Hej Petra! Vad härligt att få hitta din blogg. Tänk vad ett bloggevent kan föra mycket gott med sig 🙂 Du har en ny läsare här i alla fall. Ser fram emot att följa dig på din resa! Hoppas vi får tillfälle att pratas vid på nästa event.

    • Petra says:

      Vad glad jag blir Mia att du läser bloggen. 🙂 Hoppas också vi kan prata mer nästa gång på något annat event. Det hann ju tyvärr inte bli så mycket i söndags. 🙂

Kommentera