Veckans vägning

Eftersom jag glömde av det igår så kommer veckans vägning upp idag istället. Som ni säkert förstått i bloggen så har den här veckan varit helt okej. Jag var faktiskt lite peppad över att ställa mig på vågen. Första tanken var, nu kommer det ha hänt grejer för jag känner mig mycket mindre. Men ack så fel jag hade! Den här veckan stod vågen helt still, alltså fortfarande 81 kg. Jag vet inte om det har att göra med att jag åt gott på restaurangen i söndags eller om det bara är en sån vecka. Hur som helst så vinner iaf känslan över vågen. För den här veckan känner jag mig lättare och mer peppad!

Jag har rört på mig bra i veckan och har ätit precis som jag ska (förutom restaurangbesöket). Undvikit det mesta av light läsk även om det blev ett glas på restaurangen. Helt enkelt så känns det som en bra vecka och jag tänker hålla kvar vid den känslan. Det som jag älskar med Viktväktarna är just att dom är så förespråkande för både kost, träning men också den mentala hälsan. Man behöver egentligen aldrig gå runt med ångest utan det är alltid pepp och hejarop. Sånt gillar jag och det är ju så livet ska se ut. Det är svårt att hålla en kost som hela tiden handlar om att utesluta det mesta och att behöva känna att man fuskar eller slarvar. Därför gillar jag Viktväktarna då det är tydligt vad du får äta (allt med i måttlig mängd) och hur mycket du kan äta av det. Programmet har dessutom blivit bättre nu när dom lägger större vikt vid träning, bra livsmedel och peppning av medlemmarna. Så nu kör vi på ytterligare en vecka och nästa vecka hoppas jag att det kanske även står ett minus på vågen.
the-2
// I samarbete med Viktväktarna

Kommentera