Svårt att förstå!

Det har varit lite fullt upp men nu tänkte jag bryta tystnaden. För drygt två veckor sedan kom lilla Selma till världen och sen dess har jag och Emil haft fullt upp. Hon föddes den 5 augusti och allt gick bra. Vissa av er följer mig på instagram och har säkert redan sett att jag fått barn medan några har funderat här på bloggen varför det varit så tyst. En mer utförlig berättelse om födseln kommer när tid och energi finns men just nu är allt fokus på Selma. Vi är så lyckliga och det är svårt att lämna bebisbubblan som man just nu befinner sig i. 

 

This entry was posted in Gravid.

4 comments

 1. Malin says:

  Hej.
  Har precis börjat läsa din blogg och måste säga att du verkligen har inspirerat mig!
  Så till den milda grad att jag startat en egen blogg med min viktresa genom Viktväktarna. Jag har ett antal fler kilon att tappa än vad du har/haft men känner verkligen att motivationen är på topp och att denna gången ska jag gå i mål!
  Fortsätt att inspirera!

  Grattis till dottern, ni har en underbar tid framför er 🙂

 2. Lina says:

  STOOOR GRATTIS!!! ☺har följt din blogg ett tag, men är sämst på att kommentera!
  Ha det så mysigt i bebisbubblan nu å njuut! Tiden går så himla fort. Känns som jag nyss va där, men minsta tjejen fyllde tre i veckan och min stora dotter blir snart åtta!!//Lina

Kommentera