Smartshake får tillökning av Herobility

– Inlägget är i samarbete med Herobility

Äntligen är Herobility här som idag lanserade dom tre härliga produkter för barn. Herobility är ett syskonföretag till den välkända företaget Smartshake och nu efter 8 år har alltså Smartshake fått tillökning. De första tre produkterna som Herobility släpper till marknaden är nappar, nappflaska och pipmugg. Alla produkterna har fina färger i pastell och är så klart snygga att se på men också väl utformade för att vara så praktisk som möjligt. Här har vi alltså smarta produkter till dom små.

HeroPacifier är napparna som Herobility lanserat och finns i flera olika färger och ser ungefär ut som MAM-napparna på sugdelen men skiljer sig mycket på designen i övrigt. Alla nappar säljs i tvåpack och till napparna ingår det även skydd där du både kan skydda nappen men också sterilisera den. Nappen är utformad för att vara så snäll som möjligt för tänder och tandkött. På nappen finns också lufthål som håller huden torr, motverkar irritation och rodnad. Kanten kan även användas som bitring för att lindra smärtan i tandköttet när barnet får tänder. Napparna är från 6 + månader.HeroBottle som är nappflaskan har flera smarta lösningar och det märks att den är uppbyggd med kärlek och noggrannhet. Nappflaskan har dubbelt antikoliksystem och bröstformad dianapp för att underlätta när man går från amning till flaska. HeroBottle har dessutom extra bred öppning för att underlätta vid blandning av välling och mixerlock samt nät. Mixerlocket gör det enkelt att blanda vällingen då du skruvar på locket och skakar. Eller bara det att du tar med vatten i skötväskan och kan skruva på mixerlocket på nappflaskan för att slippa spill i väskan. HeroBottle finns i flera olika färger och storlekar.HeroSipp som är pipmuggen som gör det enkelt för barnet att själv lära sig dricka. Den har ergonomiska handtag, klicklock, mjuk pip som är mer skonsam mot tänder och tandkött samt stadiga fötter och svans som gör muggen lite extra stabil. Finns i flera olika fina färger!

Någon som också är värt att veta och som jag själv tycker är himla bra är att Herobility skänker 5 kr till World Childhood Foundation för varje såld HeroBottle. Så när du köper en flaska så går 5 kr av dom till World Childhood Foundation. Hurra för det!!!Vi fick produkterna i fredags och har hunnit testat och klämt på produkterna och vi gillar dom väldigt mycket. Jag gillade HeroBottle då den känns så himla genomtänkt och enkel för Selma att själv kunna dricka ur. Hon är fortfarande i det stadiet att vi gärna ska sitta nära och hålla i flaskan men nu med nya nappflaskan så skulle hon allt försöka själv. Napparna var också bra och eftersom dom liknar MAM-napparna så accepterar Selma dom. Vilket jag är överlycklig för! Alla barn på förskolan har ju MAM-nappar så ni förstår ju vad bra det är nu när Selma har dessa som är lite extra snygga och som kanske inte blandas ihop med andras. Produkten Selma gillade bäst var nog pipmuggen som hon klickade locket på säkert 100 gånger nu vid middagen. Varje gång locket åkte igen så sa hon ”oj” och fortsatta.

Kommentera