Sköta träning och kosten på semestern?

Ja, vem sa att det skulle vara enkelt att få ihop livet men jag försöker just nu att inte tänka så mycket på kosten. Träningen blir ju av och det är jag glad över då det känns skönt att kroppen äntligen får börja röra ordentligt på sig igen. Men kosten är lite si och så nu på semestern men jag tänker inte hänga läpp för det. Livet är så här och det är inte så ofta som jag åker iväg en vecka utomlands med familjen. Det är så lätt att falla tillbaka till dåliga vanor men jag känner ändå att det går hyfsat bra här nere. Vi äter på ”vanliga” tider och köper inte massa strunt mellan måltiderna vilket gör att man ändå håller ett jämnt blodsocker. Visst blir det efterrätter till middagarna och goda frukostar men det är inget jag har ångest eller inte kan stå för. Som jag skrev tidigare så är jag bara människa och ibland blir det så här.

När vi är hemma igen så blir det tillbaka till rutinerna och det gäller hela familjen. Det känns verkligen som man kommer urbalans när man åker iväg på semester. Selma somnar inte alls som vanligt på kvällen och dagarna är lite si och så med mat och sovstunder men det är ju så här ibland. Jag tänker att det är bra att vara medveten om det och gå tillbaka till rutinerna sen. Hur gör ni när ni åker iväg på semester. Släpper ni allt eller kör ni på med era vanliga rutiner? 

This entry was posted in Kost.

One comment

Kommentera