Resultatet av Mamma-shape

Nu är vägning, mätning och efterbilder tagen och mina 30 dagar på Mamma-shape är nu avklarade. Men jag kommer ändå fortsätta på samma sätt så jag går inte tillbaka. Det har gått bra under mina 30 dagar även om jag kanske hade velat gjort lite bättre. Resultatet är jag ganska nöjd med men om jag hade tränat bättre så kanske det hade varit ännu bättre, men det är dumt att ångra något. Bättre att köra på nu med kosten och få med träningen. Så här blev iaf resultatet på 30 dagar:

Vikt: -4,6 kg
Midja: -12 cm

Usch jag har haft sån ångest över att lägga upp dessa bilderna! Visst det syns skillnad men min kropp är så långt ifrån det den var innan graviditeten. Men jag måste peppa mig själv att jag är påväg mot den kroppen. Jeansen på bilden var alltså ett par av mina största jeans jag hade när jag vägde 66 kg. Nu väger jag 84,5 kg och det är många kilon kvar men jag kommer fixa det! Jag tog bild med jeansen då jag vill kunna se konkreta resultat. Att komma i dessa jeans är ett sånt resultat.   

      

14 comments

 1. Johanna says:

  Resultatet syns jätte tydligt!! Bra jobbat!! Du kommer nå dit mål det vet jag så fortsätt som du gör och fortsätt vara bästa Petra så kommer du dit 🙂
  Fortsatt lycka till! Kram 🙂

  • Petra says:

   Det är Mamma-shape av World of Shape. Man kör 30 dagar med strikt kostprogram och träning 1 gång per dag. 🙂

 2. Lina says:

  Bra jobbat! Vilket resultat på bara 30 dagar! Heja dig! Det låter som om du kommer att fortsätta nu efter också? Hur är din plan att fortsätta då?

Kommentera