Nytt till Selmas rum

– Inlägget är ett samarbete med Jollyroom

I veckan fick vi hem lite nya grejer till Selmas rum och nu känns hennes rum både lekvänligt och fint. Jag har saknat förvaring där Selma själv kan ha böcker eller grejer i hennes höjd. Vi har tidigare en hylla men den är rätt hög så oftast står hon och blir sur över att inte nå böckerna högst upp. Men med den nya hushyllan från Alice & Fox som vi fick hem från Jollyroom så når Selma själv alla grejer. Hyllan ser ut som ett hus och den går både bra att ha som hylla men också som dockskåp. Visst passar den bra in på Selmas rum!
Hushyllan ligger just nu ute för ett riktigt pangpris hos Jollyroom så passa på att fynda. Just nu kostar den 699 kr (ord. pris 1199 kr). Förutom hyllan valde vi att fylla på med lite mer saker till Selmas rum för att gör det mysigt. Jag älskar detaljer och tycker att ett barnrum ska vara både fint och lekvänligt. Självklart är Selmas rum inte alltid så här städat men jag vill oftast att det ska vara så här fint varje kväll innan hon går och lägger sig. Det blir liksom roligare att vakna då!

Ljusbox i trä från MinitudeDjurhuvud (älg) från Cloudberry CastleLampa med bokstaven S från Alice & FoxLuftballong i rosa från Alice & Fox