Ny start efter en mysig helg

Så var det måndag igen och det känns faktiskt skönt med nya vecka. Jag har mycket att se framemot under veckan och efter helgen som varit så känner jag mig riktigt laddad för en ny vecka. Jag har haft en riktigt bra helg med födelsedagsfirande, spa och annat så jag har verkligen laddat upp på bästa sätt. När man börjat jobba igen så är det mer fokus på helgen att varva ner och få tid för familjen. Vi hittar ju på saker på helgerna men inte alls i samma utsträckning som när jag var mammaledig. Selma är ju så pass liten så hon kräver inte så mycket mer än att jag och Emil finns där. Bara att ta en promenad och titta på hästarna i stallet är en utflykt för henne som hon gillar. Eller att vi går iväg till lekparken och gungar. Det är ganska mysigt att det egentligen inte är så mycket krav på helgen och att det är dom små sakerna som räknas. Jag har alltid varit en person som gillat att ha saker att göra jämt och ständigt för att inte bli rastlös men sen jag fick barn så känns det som tempot på helgen trappats av och man lever mer här och nu.Jag vet inte hur era lördagsmorgnar ser ut men så här ser oftast våra ut. Efter frukost leker vi i Selmas rum eller rättare sagt Selma leker ”packa på mamma alla leksaker vi kan hitta”. 

Kommentera