Nu är vi tillbaka!

Nu är det väl ändå dags att det skrivs lite här på bloggen, tycker ni inte det?! 😉

Det har ekat tomt här ett tag och det beror främst på att jag försökt gett mig själv tid att komma in i den nya rollen på jobbet. Nu känns det som jag börjar komma in i det och att jag är redo att börja skriva mer här. Dels så vill jag komma igång med träningen igen och hela den biten men också blogga för att rensa tankar. Det har faktiskt varit väldigt skönt att ta ett litet break för min egen skull. Jag ville hitta tillbaka till glädjen i att blogga och det känns som jag hittat tillbaka nu. Glädjen har alltid funnits där tack vare alla er läsare men i slutet blev det mer tvång i att skriva.

Det har inte hänt så mycket sen sist jag skrev egentligen mer än att Selma växer som bara den. Livet är lite enklare just nu med tanke på att jag jobbar som jag gör och har väldigt lite pendling. Nu ska jag bara få till träningen i livet så är alla bitarna på plats. Men hur mår alla ni? Känns som ni ändå hängt kvar många av er i väntan på att jag ska skriva. Vad vill ni läsa mer om nu när vi är tillbaka? 🙂

2 comments

    • Petra says:

      Tack fina du! 😘 Ja det behövs ibland för att komma tillbaka och känna glädje till bloggen igen. 😊

Kommentera