Min viktresa hittills!

Okej, efter morgonens vägning så var jag rätt bitter! Nu när jag har hunnit smälta det så känns det mycket bättre och jag förstår ju att det inte spelar någon roll. För i det långa loppet så har jag gått ner i vikt. Så när jag packade ner saker i garderoben idag i och med flytten så hittade jag ett par gamla jeans som jag inte kunnat ha sen jag blev gravid. Men vet ni! Idag passade dom jeansen! Kanske lite tajta men jag kunde för första gången på ett årstid knäppa dom. I januari så var det absolut inte möjligt att knäppa jeansen när jag började min viktresa efter graviditeten. Jag tog till och med kort i jeansen för att ha det som måttstock. Så idag så kan jag ha dom och det känns jäkligt bra!

Så istället för att deppa för resultatet på vågen så blev jag glad hur långt jag kommit sen januari. Det är ändå 9 kg som jag gått ner sen januari och det är faktiskt jättebra! Siffran på vågen är inte allt och ibland när det gått sämre så är det viktigt att man ser tillbaka och peppar sig själv. Jag vet att jag gå ner i vikt och jag vet att det fungerar så länge jag planerar och lever efter det. Nu känner jag mig iaf mer peppad än någonsin!

3 comments

Kommentera