Mer bilder får helgen

Här kommer lite mer bilder från helgen. Inom kort kommer också ett inlägg upp om goodiebagsen för jag fick hem massa fint. Bilderna nedan har duktiga Simon Walles tagit och ni hittar han på instagram under namnet @simonwalles. Stort tack till alla underbara människor jag träffat på mässan och banketten. Tack till Social U för en fin mässa och tack alla företag som trott på oss bloggare och varit med och sponsrat den fina goodiebagen. 

  Ett kärt återseende med Malin som jag inte sett på något år. Så roligt att ses!  Alltså min reaktion när jag vann kan nog beskrivas med chock. Jag skakade okontrollerat och fick försöka hålla mig för att inte börja gråta. Minns inte riktigt vad jag sa uppe på scenen men hoppas människor förstod att det berodde på chocken. Bilden speglar hur glad och chockad jag blev.      

   Jag minglade sen vidare på banketten med dom här snygga tjejerna, Emelie och Johanna 

Kommentera