Lucka 23: Vinn en box från Testagram, 3 vinnare

Lucka 23 är nu öppen och idag kommer ni kunna tävla om en box från Testagram. Idag är det dessutom 3 stycken vinnare. Testagram är en box som varje månad kommer hem med nytt spännande innehåll.

För att vara med och tävla svarar du på frågan: Hur många år är jag, Emil och Selma tillsammans? Skriv sedan varför just du vill vinna!

Luckan avslutas i kväll klockan 23.59 och glöm inte att skriva med din e-mailadress.
Stort lycka till!

52 comments

 1. Emelie Erlandsson says:

  Jag gissar på 58 år tillsammans. Skulle vara kul att testa nya produkter på marknaden, känner mig så inkörd i gamla favoriter. Kanske hittar jag en ny?

 2. Jeanette says:

  Jag tror att ni är 63 år tillsammans. Jag ska vinna för att jag har varit med på nästan alla dina tävlingar och inte vunnit något ännu…

 3. Selma says:

  Gissar på 90 år 🙂

  Denna student har tenta-period över både jul och nyår.. 📚
  Och det innebär ju att jag inte så mycket ledigt får 😔
  Men jag skulle också vilja få klappar till jul 🎁
  Och tänk att efter tentan få prova massa nytt, åh så kul 😃
  Så skulle jag vinna detta av tomten som ett plåster på såren 🎅🏼😳
  Skulle skulle jag ha ett leende på läpparna ända fram till våren 😍

 4. Tingeling stegervall says:

  Gissar på 72 år

  Skulle vilja vinna detta det blir ju en överasking, vem gillar inte överaskningar? Så med skola och tentor och allt som hör till med denna man får något spännande att se fram emot 🙂

 5. Malin says:

  Jag gissar på 60 år.

  Skulle vara väldigt skoj att få testa nya produkter, man är ju lite feg å köper de man vet att man gillar så blir inte så ofta ja testar nått nytt. Därför skulle jag vilja vinna denna lucka 😊

 6. Malin Nilsäter says:

  73 år
  Att ”få” en överraskning varje månad tycker jag är spännande. Jag kan riktigt längta till att den ska dyka upp. Vardags-lyx helt enkelt.

 7. Hanna says:

  Gissar på 60 år. Skulle vilja vinna för att boxarna verkar riktigt bra och för att få testa nya grejor vilket jag sällan gör annars.

 8. Angelica Linder says:

  Jag säger att ni är 59 år tillsammans!
  Jag skulle vilja vinna då jag tycker det verkar så himla kul att få testa på nya produkter!!
  Som föräldraledig hade det suttit fint att få testa på en Box utan att lägga pengar på det, och chansen att få hitta nya bra produkter som kan underlätta vardagen!

 9. Malin says:

  60 år?

  Älskar nya produkter som jag inte provat förr,
  särskilt när de kommer direkt hem till min dörr.
  Hoppas vinna en box från Testagram – det vore kul
  och vilken klapp det vore att få nu lagom till jul!

 10. Cecilia Bratt says:

  Jag tror att ni är 60år tillsammans.

  Har länge varit nyfiken på de där paketen från testagram som du skriver om på bloggen, alltid kul att testa nya saker, så vore väldigt kul att vinna 😊

 11. Tina C says:

  Jag gissar på 71 år.
  Vill gärna testa denna Box, kul med nyheter som man kanske inte alltid vågar köpa annars då man kan bli lite suspekt och oftast går i sitt vanliga spår och handlar det man känner igen.

 12. Annica says:

  Jag gissar att ni är 60 år tillsammans.

  Brukar sällan testa nya produkter. Testagram skulle få mig att prova nåt nytt. Hoppas på vinst, då kanske jag får nån ny favoritprodukt.

 13. Elin says:

  Jag gissar på att ni är 65 år tillsammans
  Jag skulle otorligt gärna vilja vinna denna box, kul att få testa på något nytt för jag är ofta en sådan person som inte testar något nytt utan går på det gamla vanliga. Kanske denna box vore en bra start för att 2017 mer gå utanför min bekvämlighets ring. Gillar väldigt mycket överraskningar så vilket toppen klapp att få hem!

 14. Linnea says:

  Jag gissar på 60 år tillsammans.
  Jag tycker det är väldigt spännande att prova nya produkter och med en sån här box får man upptäcka nya produkter som man annars kanske inte hade provat.

 15. Johannes says:

  Jag tror på 62 år.

  I testagram hittar man spännande saker
  och kan testa på nya smaker. Vad kul det vore att få testa detta
  och hitta produkter som är de rätta!

 16. Lotta Larsdotter says:

  Jag gissar på 60 år och hoppas på tur! Det vore kul att få testa på nya produkter och förhoppningsvis hitta nya favoriter!

 17. Felicia says:

  64 år 🙂
  Det verkar vara riktigt spännade att få testa nya saker, som man själv inte skulle köpt – en liten överraskning efter julafton!

 18. Evelina Larsson says:

  Hejhopp! Jag chansar hejvilt på att ni är 44 år tillsammans.
  Jag & sambon älskar att testa nya saker, varit så himla sugen på att testa någon box av något slag, finns ju massor, men just Testagram har vi varit extra nyfikna på. Så nu håller vi tummar å tår! 😀

 19. Helena i Uppsala says:

  Svar: 60 år
  Det finns nyheter i boxen som jag inte provat innan så det är spännande. Annars har jag ett knep att få prova nya produkter: i ”min” affär är folk misstänksamma mot nyheter och då prissänker handlaren i sista minuten det som inte gått åt.

 20. Anna N says:

  60 år

  Jag som alltid kör säkra kort och alltid köper samma saker hade behövt få ny inspiration och få testa lite annat!

 21. Joanna says:

  Jag tror ni är 60 år tillsammans =)

  Jag älskar att testa saker! Jobbar till och med inom Testindustrin (fast inom teknik och telekom), hade varit toppen att få prova detta! Och praktiskt som tvåbarnsmamma på mammaledighet!

 22. Sara Källström says:

  Svar: 60 år tillsammans!

  Testagram låter himla kul, nästan som en mini-jul! En spännande box fylld med nya ting att testa på, detta vill jag gärna hänga på!

 23. Sanna says:

  Wow, vilken fantastiskt vinst! Här hemma älskar vi att pröva på nya produkter, och jag har hört mycket gott om Testagram så det vore fantastiskt kul att få prova på denna box, och se om den är så bra som den låter.

  Jag gissar på att ni är 63 år tillsammans.

  Kram Sanna

 24. malin r says:

  60 år!

  Mat i alla dess former är vår familjs stora passion,
  vi letar ständigt recept och ny inspiration!
  Ja, hos oss samlas vi alla gärna i köket,
  här trivs vi bäst -bland dofterna och stöket!
  En box från Testagram skulle verkligen sätta pricken över i:et
  och förgylla det kommande matlagningslivet

 25. Tilda Bengtsson says:

  Jag tror att ni är 59 år tillsammans!
  Jag hade velat testa Testagram för att jag älskar paket! Och speciellt paket där man inte vet vad det är i. Och älskar att prova nya produkter, man hittar så roliga nya favoriter som man annars kanske aldrig hade provat. Toppen hade det varit!

 26. Gunnel says:

  60 år

  Älskar att vara först med att testa nya saker och vad härligt det vore att få en massa nya spännande produkter nerdimpande i brevlådan. Det hade jag kallat lyx!

 27. Kim says:

  Kul tävling!
  Jag gissar på 60 år.

  Jag vill vinna för att jag dels älskar överraskningar och för att jag behöver en spark i baken för att testa nya saker. Jag köper ju samma saker jämt och skulle gärna prova en box, det är precis vad jag behöver!

 28. Mia Korch says:

  66 år

  Älskar att testa nya produkter för att få lite ny matinspiration. För det känns alltid som att vi handlar precis samma saker när vi handlar och det är SÅ tråkigt

 29. Ulrika Andersson says:

  Tror att ni är 69 år tillsammans. Jag vill vinna för att jag är så oerhört nyfiken och älskar att prova nytt, och vad jag förstått så är nyfikenhet en fördel för ett långt liv. Så passar på att önska er ett långt liv tillsammans, håll er nyfikna!!

 30. Annika - drömmen om 11 barn says:

  Ni är 62 år tillsammans!
  Skulle vilja testa testagram just för att jag gillar att prova nya saker, både saker som är nya marknaden eller nya för mig – jag har alltid lite svårt att köpa saker/produkter jag inte tidigare provat!

 31. Christina Frisberg says:

  🙂 <3 Jag gissar på 61 år tillsammans 🙂 <3
  Hoppas på turen att få testa på testagram låter spännande som attan 🙂 <3

Kommentera