Inte den uppladdningen jag hade hoppats på

Här ligger jag i sängen och är sur över att tre dagar innan Lidingö tjejlopp ha åkt på världens förkylning. Känner mig lite bitter över det, men samtidigt finns det inte så mycket att göra mer än att dricka massvis med vatten och hoppas på det bästa. Hade en riktigt jobbig natt och har sovit som en kratta. Hatar verkligen att vara sjuk och jag blir bara stressad av att gå här hemma. Hoppas verkligen jag är tillräckligt frisk i morgon för att jobba för tror snart jag klättrar på väggarna. Usch, fy och blä! Förlåt för ett gnälligt inlägg men kunde inte låta bli!

IMG_8438.JPG

One comment

  1. En chic mammas bekännelser says:

    Heej, fick precis mail från Emma som skrev att du också skulle ner på bröllopseventet och att du tar bilen ner 🙂 tusen tack att jag får åka med och självklart betalar jag bensinpengar så allt blir rätt 🙂 vart nör och hur skall vi lösa logistiken? Skicka ditt nr på mailen så löser vi det 🙂

    Många kramar

Kommentera