Helg i Hofors och dop

I helgen har vi hunnit med en snabb sväng till Hofors för att medverka på min systersons dop. Lilla Charlie döptes i lördags med familjen närvarande och det var ett mysigt och fint dop. Vi hann med att träffa de flesta av släkten på plats vilket också kändes roligt då det tyvärr inte blir så ofta man hinner ses. Charlie skötte sig exemplariskt framme i kyrkan och jag fick äran att vara fadder vilket kändes otroligt fint. Jag hoppas jag kan lära Charlie allt jag kan. 😉

Tack Malin, Alex och Charlie för det fina dopet och att vi fick vara med och fira! Bilderna nedan är tagen av min pappa.


Det är inte ofta han hamnar framför kameran men Emil fick en jättefin bild på pappa och Selma. 

One comment

  1. Johanna says:

    Det är verkligen så typiskt att man inte hinner träffas så ofta. Håller med dig om bilden på din pappa och Selma, super fin!

    Ha en super grym dag!

Kommentera