Glöm inte tävla i lucka 24

För er som missat det så är lucka 24 fortfarande öppen och stänger först den 1/1 klockan 23.59. Lucka 24 innehåller en hushylla från märket Bloomingville och är ett samarbete med Sagorum.se. För att tävla klickar ni er in till luckan (här) och svarar på frågan, hur många gånger har jag flyttat sen jag flyttade hemifrån. En liten hint till frågan är att det är fler gånger än vad man kanske skulle tro. 😉

Jag vill också påminna er alla som tävlat i julkalendern att kolla igenom vinnarluckorna då jag saknar svar från flera av er som vunnit. Vet ni med er att ni skickat ett mail men inte fått svar så ber jag er skicka igen. Jag har nämligen haft lite strul med mailen senaste dagarna och därför kan ert mail har fallit bort.

One comment

  1. Johannes says:

    9 ggr

    Vill vinna denna fina hylla där barnen kan ställa saker som betyder något för dem,
    det är ju faktiskt sådant som gör att ett hus blir ett hem!

Kommentera