Fråga på!

Jag får in ganska mycket frågor och kom därför på att jag kanske kan samla dessa i inlägg med olika teman. Vad tror ni om det? Hur som helst så tänkte jag i alla fall se om det finns fler frågor som ni känner är obesvarade? Så kom igen och fråga så ska jag försöka svara så bra jag bara kan! 😉

DSC_3951_Fotor_Collage_Fotor

3 comments

 1. C says:

  Hejhej! Jag har precis hittat hit från På Smällen Emmas blogg och kommer definitivt fortsätta läsa. Håller som bäst på att försöka gå ner 12 kilo som envist biter sig fast efter andra barnet (redan 8 mån…) och det lilla jag läst av din blogg är väldigt peppande. Men jag tänkte fråga hur lång du är. Har inte hittat den infon och det är så svårt att söka i mobilen!!

  • Petra says:

   Hej, vad roligt att du hittat hit via Emmas blogg. 🙂 Så roligt att du gillar bloggen och att du vill fortsätta läsa, det gör mig väldigt glad. 🙂 Jag är 158 cm lång så är väldigt kort! Har nog inte skrivit det någonstans så bra att du frågade. 🙂

 2. Martina says:

  Hej!
  Jag har gått ner nu gått ner över 30 kg med hjälp av Itrims koncept. Det jag däremot fortfarande måste arbeta hårt med är motivation och framförallt inte spontanäta godis.

  Har du några bra tips på hur jag ska motivera mig? Gärna mer konkreta då tänka på saker i huvudet inte verkar fungera för mig.

  Även en fråga om du har några tips på hur man ska stå emot sug.

  Hälsningar
  Martina

Kommentera