En liten presentation

Jag ser ju att ni är en del nya läsare vilket känns superroligt. Välkommen hit till bloggen! Och självklart roligt att mina ”gamla” läsare fortfarande hänger kvar efter den här tiden. Vissa av er har ju följt mig från starten och det är verkligen roligt! För er som inte vet vem jag är och som kanske inte läst igenom hela bloggen så tänkte jag skriva en lite kort presentation så ni känner er hemma här på bloggen.

Jag som driver bloggen Tappakilon heter Petra och bor i den underbara staden Trollhättan sedan snart 5 år tillbaka. Jag är uppvuxen i Hofors och familjen och vännerna bor kvar där då jag flyttade ner för kärleken. Det är så att för snart 6 år sen så träffade jag Emil och i år fick vi vår lilla Selma som i skrivande stund är sju veckor. Här på bloggen får ni följa med mig genom min viktresa med träning och kost samt mitt liv som nybliven mamma med mera. Jag vill alltid vara så ärlig som möjligt i bloggen och här får du inga rosa moln utan mer glimtar ur vardagen, precis som den är. Innan jag blev gravid med Selma genomförde jag en viktresa som resulterade i -19 kg och så genomförde jag Tjejklassikern som jag är extrem stolt över. Nu har jag satt upp som mål attt gå ner mina mammakilon och träna upp mig till en stark och aktiv mamma. Här skippar vi allt som heter diet, träningshets och kroppsideal utan här får ni bara läsa om hur jag skapar mitt välmående och hälsa med att börja inifrån och arbetar utåt. Vi kör på pepp mer än stress för det är ju det som gör att vi mår bättre. Jag hoppas ni vill hänga kvar här och att ni får lika mycket glädje av bloggen som jag får!
image

Kommentera