Dag 12 – vägning

Jag som inte skulle väga mig på 4 veckor har fuskat och vägde mig idag för att se vad som hänt nu på 12 dagar. Jag har skött maten till punkt och prick och verkligen vägt allt och varit strikt med att inte äta något som inte är enligt kostschemat. Träningen har ju inte gått jättebra men jag har tagit promenader och så har jag tränat någon gång ibland. Vågen visade idag på minus 3,8 kg på 12 dagar, känns nästan för bra för att vara sant. Nu är det säkert mycket vätska och slaggämnen som lämnat kroppen men det går ändå framåt väldigt fort. Jag börjar känna lite på mina jeans att dom sitter bättre i midjan och magen känns inte lika uppsväld som den tidigare gjort. Detta var verkligen en boost för helgen och nu känns det som att jag kommer fixa den här månaden utan problem. Det var faktiskt länge sen jag kände något sötsug och jag hoppas innerligt att det håller i sig och att jag kan köra en till månad utan problem. 

 Idag på mitt träningspass kändes det faktiskt som jag blivit lite mindre runt midjan. Visst det är inte en jättestor skillnad men iaf så pass stor skillnad så jag själv känner det. 

2 comments

  1. CG says:

    Wow, vilket bra viktresultat! Grattis 🙂
    Skönt med egentid, det är viktigt även om man har barn så ni tänker helt rätt med att ge varandra egentid….

Kommentera