Blickar framåt!

Idag när jag åkte från jobbet så började låten ”Just idag är jag stark” spela och jag började direkt tänka på Kortvasan. Jag laddade nämligen upp med just den låten och varje gång jag hör den så får jag tillbaka den där pirriga känslan man får innan ett lopp. En sån där känsla som är svår att beskriva, men något som lätt kan bli beroendeframkallande.

När låten hade spelats klart hade jag börjat planera vad nästa steg är efter Lidingöloppet. Drömma måste man få göra och det blir ju så himla bra om man sätter upp mål. Jag har gjort en hel del hittills, men mycket vill ha mer! När det kommer till framtidsdrömmar är det främst träning som ligger högst upp på min lista. Jag har fått mersmak för lopp och vill göra fler lopp nästa år där jag kan utmana mig själv ordentligt. Något som jag skulle vilja göra inom dem närmsta åren är:

  • Springa ett marathon! Det behöver absolut inte vara nästa år, men det ska jag göra inom några år. Jag funderar på Stockholm marathon eller New York marathon, de sista nämnda låter dock mest lockande.
  • Genomföra ett triathlonlopp inom närmsta året. Kanske Vansbro Triathlon eller något annat lopp, kom gärna med tips!
  • En dröm som jag har är att genomföra Vasaloppet. Detta kommer inte ske nästa år, men kanske året därefter. Jag gillade känslan på Kortvasan och kan tänka mig att det är ännu häftigare på de ”riktiga” loppet.
  • Något jag sa under Vansbrosimningen var att jag ville göra om det, men köra hela sträckan så det är något jag också vill genomföra om något år.

hbjadbhda

Kommentera