2 månader med Mamma-shape

En av er påminde om att jag missat att lägga ut resultatet ifrån Mamma-shape för månad två så här kommer det. Jag var som en enda stor virrpanna innan resan så jag har säkert glömt andra saker också. Men mina 2 månader med Mamma-shape är nu avklarade och jag ska med handen på hjärtat vara ärlig och berätta att jag inte alls varit lika strikt under de sista veckorna. Jag har inte ätit massa sött utan snarare slarvat med mellanmålen och inte ätit på fasta tider. När vi åkte iväg på semester blev det ännu värre och dag 2 nere på Gran Canaria sket jag fullständigt i allt vad som heter viktminskning och åt allt, och lite till. Nu när vi är hemma igen och sjukdomen börjar bli bättre ska jag gå tillbaka till rutinerna igen. Jag vet dock inte om det blir just Mamma-shape då jag kollar på andra alternativ men något liknande iaf.

Resultatet iaf för dessa 60 dagar är jag iaf nöjd med. Jag har under dessa dagar gått ner 6,2 kg och minskat med 18 cm i midjan. Inte super mycket men en bra bit på vägen! Slår man ut viktminskningen på veckor så är det ett genomsnitt på 0,78 kg vilket är helt okej. Nu har jag inte vågat ställa mig på vågen efter semestern för att se hur många kilon som rasade på igen men det känns okej då jag vet att jag under det långa loppet kommer att må bra. Jag går inte ner i vikt för att se mindre siffror på vågen utan jag försöker göra en livsstilsförändring som håller hela livet och som jag ska må bra av. Förra gången så gick jag ju ner 19 kg på lite mer än 1 år och höll det fram till graviditeten. Det var inte kilona som räknades då eftersom jag märkte fort att det kunde pendla 2-3 kg per vecka. Utan det som räknades vad dagsformen och hur jag mådde. Jag tränade en del då också i och med tjejklassikern och då behövs energi ifrån bra mat. Det som jag insåg då och som jag måste få bukt med nu är mitt sötsug och att jag måste börja träna för att må bättre.img_0967-1.jpg

2 comments

  1. Anna says:

    Sä himla duktig. Måste själv skärpa mig och komma igång. Men det är inte lätt att komma iväg med em liten. Lycka till Kram

Kommentera